VI SÖKER VERKSAMHETSLEDARE!

Nu söker vi en verksamhetsledare som kan har stor kärlek för scenkonst för barn och som vill vara med och utveckla teatern i tiden!

Arbetsuppgifter
Du leder teaterns arbete tillsammans med vår konstnärliga ledare Sara Kander. Du är ansvarig producent och ansvarar för teaterns finansiering, ekonomi, arbetsledning, strategi, marknadsföring, uppföljning mm. Du har tillsammans med styrelsen arbetsgivaransvar för teaterns anställda. Du är ständigt adjungerad och föredragande i styrelsen.

Kvalifikationer
Du är en målmedveten, strukturerad och strategisk person som har lätt för att knyta band med andra människor. Du har förmåga att skapa nya nätverk och vårda redan befintliga sådana. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta och arbetsleda inom kulturvärlden. Du är utbildad på högskolenivå inom kulturekonomi eller har motsvarande meriter från yrkeslivet med erfarenhet av bidragsfinansierad verksamhet. Du bör vara van vid att skriva ansökningar, och tycka det är roligt. Du ska vara förtrogen med kulturpolitiken, infrastrukturen för distribution av professionell kultur för barn och unga i landet, och hur samverkan mellan kulturdepartement och utbildningsdepartement är organiserad. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper och Internationell utblick är ett plus. Vi ser gärna att du har ett upparbetat nätverk inom Sveriges kulturarrangörer för barn och ungdom. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Villkor
Tillträde: Enligt överenskommelse helst före sommaren.
Omfattning: 100%, (provanställning 6 mån)
Arbetstid: Till största delen kontorstid, men oregelbundna arbetstider kan förekomma.
Lön: Enligt överenskommelse 
Arbetsplats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 20210405, intervjuer sker löpande.

Ansökan: Vi tar endast emot ansökan via e-post på veronica@pantomimteatern.se

Kontakt
Veronica Bedecs, nuvarande verksamhetsledare 08-31 54 64, 070 751 28 55
Pia Bise, Styrelseordförande Pantomimteatern, 070 768 13 90, piabise@me.com

Kommentera