Bobos ballonger (från 3 år)

Från 3 år
Föreställningslängd: ca. 35 min

I dag ska BoBo och hans ballonger gå till sitt favoritställe i utkanten av parken. Ballongerna är BoBos familj. En är röd och arg. En är gul och glad. Den blåa är ledsen och den gröna är alltid rädd. Precis när BoBo ska sätta sig och njuta av sin picknick blir det oroligt bland ballongerna. Den röda ilsknar till på den gula, den blåa vill inte att de ska bråka och den gröna är rädd. Men den rosa ballongen då, den blyga? Den får inte glömmas bort.

En ordlös, ömsint och finurlig föreställning med musik, mim och humor. Vi får träffa ballongerna, BoBos familj. Eller är det hans känslor?

BoBos Ballonger görs som en klassisk Pantomimteaterföreställning, för alla från 3 år. En familjeföreställning för små barn om stora frågor.

Idé: Bo W Lindström
Regi: Ulf Evrén
Scenografi & kostym: Sara Kander
Musik & ljud: Torbjörn Svedberg
Ljus & teknik: Kundali Löfstrand
Mask: Alva Nord
Skådespelare: Bo W Lindström
Affisch: Dante Kander
Foto: Bengt Wanselius
Trailer: David Nord
Producent: Veronica Bedecs
Pedagogiskt material: Reyhaneh Ahangaran

”…tråden tvinnas av mimmästaren Bo W Lindström till en väv av känslor och relationer mellan Bobo och de färg-, och känslostarka ballongerna.
En ledsen blå, en glad gul, en ilsken röd och en skraj grön blir alla personligheter, som förstärks, förhöjs och förädlas av Lindströms expressive Bobo i gul basker och vid kappa som döljer allsköns hemligheter.
Associationer och infall blir små bubblor av milt clowneri och fantasteri”


Karin Helander SvD 28/9 2020